Veelgestelde vragen

Rembrandt van Wine is een avondje uit die bestaat uit schilderen in het donker, frisdrank of wijntjes sippen, mensen ontmoeten en plezier maken.

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder waarde oordeel.

Rembrandt van Wine is zeker geen gewoon avondje uit, het wordt er een om niet snel te vergeten. Kom het eens proberen!

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle paint en sip: Schilderbenodigdheden, canvas, ervaren schilder voor tips, muziek en een heleboel plezier.

Ohja, alle drankjes zijn voor onze rekening.

We hebben een prachtig atelier op nog geen 5 minuten lopen van station Amsterdam-Zuid.

Het exacte adres is Parnassusweg 126, maar de makkelijkste manier om ons te vinden is door op Google Maps te zoeken naar “Rembrandt van Wine” (of door op deze link te klikken).

Je bent vanaf 10 minuten voor het evenement welkom, dan openen onze deuren en verwelkomen we je met een grote glimlach!

In het ideale geval ongeveer 5 minuten voor de starttijd van het evenement (die staat vermeld op de website en in de e-mail die je na het boeken hebt ontvangen).

We openen onze deuren 10 minuten voor het evenement.

Zeker weten!

Jij hebt het gemaakt, dus jij mag het ook boven je bed hangen (of ergens anders).

Nee, je hoeft helemaal niets mee te nemen.

We geven je alles wat je nodig hebt om een meesterwerk te maken, inclusief een schort zodat je mooie kleren niet vies worden!

We hebben een heel artikel geschreven over de specifieke kenmerken van een paint en sip, maar voor degenen die een kort antwoord willen:

Een sip and paint is een schilderles gegeven door een kunstenaar in een sociale omgeving met een goed glas wijn aan je zijde. Of een ander drankje natuurlijk.

Alle niveaus zijn welkom bij de Rembrandt van Wine schildersessies.

Onze kunstenaar is er om je bij elke stap op weg te helpen, of het nu je eerste keer is of dat je Rembrandt heet en je je wilt richten op het verder ontwikkelen van een specifieke schildertechniek.

Je hoeft echter niet naar onze kunstenaar te luisteren, je kunt ook je creatieve geest omarmen en op je eigen manier je gang gaan. Het is aan jou!

Meestal zowel Engels als Nederlands.

De meeste van onze host en kunstenaars spreken beide talen vloeiend en afhankelijk van de groep zullen de instructies gegeven worden in beide of in één van de talen. Een enkele keer spreekt een host of kunstenaar wel alleen Engels, dan zal er logischerwijs minder Nederlands gesproken worden.

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, want we hebben de neiging om de schilderijen die we maken in de loop van de tijd te variëren. Voor de meest recente update kun je kijken op onze evenementenkalender waar alle geplande schilderijen te zien zijn.

Belangrijke opmerking: Je mag altijd schilderen wat je wilt, op geen enkele manier zal iemand je dwingen om het schilderij van de dag te volgen.

Als je een privé-evenement bij ons organiseert, kun je, als je dat wilt, het schilderij kiezen dat jij en je groep gaan maken.

Voor drankjes wordt gezorgd, die krijg je van ons. Je hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Eten is een ander verhaal. Tijdens een regulier evenement serveren we geen eten en is er ook geen mogelijkheid om het te bestellen. Het evenement duurt 2 uur, dus als je bang bent dat je honger krijgt, eet dan van tevoren iets.

Het is wel mogelijk om koude en warme hapjes te regelen bij een privé-evenement, afhankelijk van jullie wensen.

Ja, we schenken alcoholvrije wijn en een grote verscheidenheid aan frisdranken.

Als je iets super specifieks wilt drinken, neem dan contact met ons op en we zullen proberen het te regelen.

Een Rembrandt van Wine evenement duurt 2 uur.

We hebben geleerd dat dit de perfecte tijd is om op je gemakje te schilderen, te sippen en te socializen! Het kan zijn dat we 5 of 10 minuten over tijd gaan, maar over het algemeen proberen we na 2 uur klaar te zijn.

Je bent trouwens welkom om 10 minuten voor het evenement aanwezig te zijn.

We hebben geen strikte leeftijdsgrens.

Maar omdat er alcohol wordt geschonken, vragen we elke ouder zelf te beslissen of ze hun kind in zo’n omgeving willen hebben.

Als je twijfelt en wilt overleggen, stuur ons dan gerust een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een privé-evenement voor alleen kinderen, dan zijn we een en al oor. We vervangen de wijn door een ander drankje van jouw voorkeur en we zorgen voor een geweldige tijd voor de kinderen!

Ja, graag!

Het leven is te kort om iets niet te doen, gewoon omdat je alleen bent. Onze host is er op gefocust om ervoor te zorgen dat ook de coole mensen die alleen zijn gekomen een geweldige ervaring hebben.

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: Of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groep organiseren. Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep kunnen regelen!

Er is niet één vaste prijs voor de privé-evenementen.

Factoren zoals het aantal mensen, de datum en tijd, het soort hapjes en nog veel meer maken het hele evenement goedkoper of duurder.

De snelste manier om erachter te komen hoeveel een privé-evenement je zou kosten, is door ons een e-mail te sturen op
info@rembrandtvanwine.nl
of door Steef te bellen op +31636093179.

We kunnen gemakkelijk 30 mensen ontvangen op onze eigen evenementenlocatie in Amsterdam-Zuid.

In het geval van een grotere groep kunnen we samen iets organiseren op een externe locatie.

Kleinere groep?
Geen probleem, we organiseren privé-evenementen voor groepen vanaf 10 personen.

Als je niet kunt komen op de datum die je gepland had om mee te doen, bieden we je de mogelijkheid om het kaartje te ruilen voor een andere dag.

Houd er rekening mee dat we deze service alleen tot 5 dagen van tevoren aanbieden, omdat het anders voor ons onmogelijk kan zijn om je ticket opnieuw te verkopen.

Als je er binnen 5 dagen voor het evenement achter komt dat je niet kunt, bieden we je aan om de namen op de tickets gratis te wijzigen, zodat je iemand anders blij kunt maken met een avondje Rembrandt van Wine.

Nee, we bieden geen terugbetaling aan.

Als je niet kunt komen op de datum waarvoor je een kaartje had, bieden we je de mogelijkheid om gratis je kaartje te ruilen voor een andere datum.

Houd er rekening mee dat we deze service alleen tot 5 dagen van tevoren aanbieden, omdat het anders voor ons onmogelijk kan zijn om je ticket opnieuw te verkopen.

Als je er binnen 5 dagen voor het evenement achter komt dat je niet kunt, bieden we je aan om de namen op de tickets gratis te wijzigen, zodat je iemand anders blij kunt maken met een avondje Rembrandt van Wine.

Voor privé-evenementen liggen de zaken iets anders:

  • 100% restitutie bij annulering meer dan 3 weken voor de exacte aanvangstijd van het evenement.
  • 50 procent restitutie bij annulering tussen 1-3 weken voor de exacte aanvangstijd van het evenement.
  • 0 procent restitutie bij annulering binnen 7 dagen van de exacte aanvangstijd van het evenement.

Stuur ons een e-mail op
info@rembrandtvanwine.nl
en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!