Paint en Sip Amsterdam

Schilder met de lichten uit

Schilderworkshop

Solo-friendly

In het donker

Amsterdam-Zuid

Video afspelen over paint and wine amsterdam

Een speciale paint en sip

Dit is niet zomaar een sip en paint, dit is een schilderervaring (bijna) helemaal in het donker. De blacklights staan wel aan, dus je neonverf knalt van je doek af!

paint and drink amsterdam

2 uur schilderen en wijn drinken

Er is een kunstenaar aanwezig bij de sip en paint om je te helpen een meesterwerk te schilderen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, inclusief een schort zodat je mooie kleren schoon blijven.  

paint en sip amsterdam

De sip in sip en paint

Alle drankjes zijn van het huis, of je nu liever witte of rode wijn drinkt, frisdrank of heerlijk Amsterdams kraanwater. Onze host zorgt ervoor dat je glas nooit lang leeg blijft.

paint and sip amsterdam

Mission solo

Als je je ooit eenzaam voelt en iets wilt doen, stuur ons dan een berichtje en wij zorgen voor een kaartje (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt). De nieuwe connecties kunnen een nacht duren, of een leven lang. Beide zijn prima.

Pain en sip amsterdam

Mark. 26.

“Deze activiteit ga je sowieso leuk vinden – gratis drankjes en een groep mensen die probeert een leuke avond te hebben!”

Schilderen in het donker

Jessica.
29.

“Dit was mijn eerste keer schilderen sinds de kleuterschool en ik vond het geweldig! Gezelllig en behulpzaam personeel, muziek en sfeer”

Sip en paint Amsterdam info

2 uur lang

Drankjes van ons

38,50

Amsterdam-Zuid

Paint en sip Amsterdam Q's

Ja, dat moet je doen!

We hebben zelfs altijd nog wat reservetickets achter de hand voor coole mensen die alleen willen komen, stuur ons gewoon een berichtje en we regelen het (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt te zijn).

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder waarde oordeel. Dingen alleen doen is daar een groot onderdeel van!

Ja, wij bieden paint en sip-ervaringen aan voor elk niveau, vlak naast Amsterdam-Zuid.

Rembrandt van Wine is een avondje uit die bestaat uit schilderen, sippen, mensen ontmoeten en plezier maken.

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, of je nu alleen komt of met een groepje.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle paint en sip: Schilderbenodigdheden, canvas, ervaren schilder voor tips, muziek en een heleboel plezier.

Ohja, alle drankjes zijn op onze rekening.

Alle niveaus zijn welkom bij de Rembrandt van Wine schildersessies.

Onze schilder is er om je bij elke stap op weg te helpen, of het nu je eerste keer is of dat je Rembrandt heet en je je wilt richten op het verder ontwikkelen van een specifieke schildertechniek.

Je hoeft echter niet naar onze kunstdocenten te luisteren, je kunt ook je creatieve geest omarmen en op je eigen manier schilderen.
Het is aan jou!

Meestal zowel Engels als Nederlands.

De meeste van onze host en kunstenaars spreken beide talen vloeiend en afhankelijk van de groep zullen de instructies gegeven worden in beide of in één van de talen. Een enkele keer spreekt een host of kunstenaar wel alleen Engels, dan zal er logischerwijs minder Nederlands gesproken worden.

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groepen organiseren.
Stuur ons een e-mail op
info@rembrandtvanwine.nl
met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep kunnen regelen!

Bekijk onze FAQ-pagina waar we nog meer veelgestelde vragen beantwoorden. Kun je het antwoord nog steeds niet vinden? Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Meer paint en sip Amsterdam

Paint en sip

De leukste paint en sips in Amsterdam

Op zoek naar een leuke paint en sip in Amsterdam maar weet je niet welke je moet kiezen? Dit zijn 5 super leuke (en misschien wel de leukste) sip en paints in Amsterdam!

schilderen en wijn

Wat is een paint en sip?

In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over paint en sips, schilderen en wijn of hoe je het dan ook besluit te noemen.

Kom paint en sippen in Amsterdam