Sip en Paint in het Donker

Niet zomaar een avondje uit

Schilderworkshop

Glow in the dark

Sips op ons

Solo-friendly

Video afspelen over painting in the dark

Neon schilder event

Maak je schilderij echt uniek met neon glow in the dark verf, wij voorzien je van alle schilderspullen die je nodig hebt om een meesterwerk te maken. Hieronder valt ook een schort, zodat je kleren niet vies worden met glow in the dark verfvlekken.

neon sip en paint

Geen schilderervaring nodig

Onze kunstenaar is er om je te helpen een meesterwerk te schilderen in het donker, of je nu voor het eerst schildert of Rembrandt van Rijn heet. Je kan lekker je eigen gang gaan of het thema (en de instructies) van de dag volgen, jij bepaalt!

paint in the dark

Drankjes van het huis

Alle drankjes krijg je van ons. Rood of wit, wat je maar nodig hebt om je innerlijke Rembrandt te laten stralen. Vul je glas, en daarmee je creatieve batterij, zo vaak als je wilt. Niet-alcoholische dranken zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij onze schilderen in het donker evenementen.

Bedrijfsuitje paint en sip

Mission solo

Zoveel mensen en toch ook zoveel die een gevoel van eenzaamheid ervaren. Als je je ooit eenzaam voelt en iets wilt doen, stuur ons dan een berichtje en wij regelen een kaartje voor je (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt). De nieuwe connecties kunnen een nacht duren, of een leven lang. Beide zijn prima.

Pain en sip amsterdam

Mark. 26.

“Deze activiteit ga je sowieso leuk vinden – gratis drankjes en een groep mensen die probeert een leuke avond te hebben!”

Schilderen in het donker

Jessica.
29.

“Dit was mijn eerste keer schilderen sinds de kleuterschool en ik vond het geweldig! Gezelllig en behulpzaam personeel, muziek en sfeer”

Sip en paint info

2 uur lang

Drankjes van ons

38,50

Amsterdam-Zuid

Veelgestelde vragen

Ja, dat moet je doen!

We hebben zelfs altijd nog wat reservetickets achter de hand voor coole mensen die alleen willen komen, stuur ons gewoon een berichtje en we regelen het (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt te zijn).

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder waarde oordeel. Dingen alleen doen is daar een groot onderdeel van!

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle paint en sip: Schilderbenodigdheden, canvas, ervaren schilder voor tips, muziek en een heleboel plezier.

Ohja, alle drankjes zijn op onze rekening.

Alle niveaus zijn welkom bij de Rembrandt van Wine schildersessies.

Onze schilder is er om je bij elke stap op weg te helpen, of het nu je eerste keer is of dat je Rembrandt heet en je je wilt richten op het verder ontwikkelen van een specifieke schildertechniek.

Je hoeft echter niet naar onze kunstdocenten te luisteren, je kunt ook je creatieve geest omarmen en op je eigen manier schilderen.
Het is aan jou!

Meestal zowel Engels als Nederlands.

De meeste van onze host en kunstenaars spreken beide talen vloeiend en afhankelijk van de groep zullen de instructies gegeven worden in beide of in één van de talen. Een enkele keer spreekt een host of kunstenaar wel alleen Engels, dan zal er logischerwijs minder Nederlands gesproken worden.

Voor drankjes wordt gezorgd, die krijg je van ons. Je hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Eten is een ander verhaal. Tijdens een regulier evenement serveren we geen eten en is er ook geen mogelijkheid om het te bestellen. Het evenement duurt 2 uur, dus als je bang bent dat je honger krijgt, eet dan van tevoren iets.

Het is wel mogelijk om koude en warme hapjes te regelen op een privé-evenement, afhankelijk van jullie wensen.

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groep organiseren. Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep kunnen regelen!

Bekijk onze FAQ-pagina waar we nog meer veelgestelde vragen beantwoorden. Kun je het antwoord nog steeds niet vinden? Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Nog meer sip en paint

Paint en sip

De leukste paint en sips in Amsterdam

Op zoek naar een leuke paint en sip in Amsterdam maar weet je niet welke je moet kiezen? Dit zijn 5 super leuke (en misschien wel de leukste) sip en paints in Amsterdam!

schilderen en wijn

Wat is een paint en sip?

In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over paint en sips, schilderen en wijn of hoe je het dan ook besluit te noemen.