Waarom we doen wat we doen

Rembrandt van Wine

Mission Solo

Zoveel mensen op deze wereld, en toch nog steeds zovelen die een gevoel van eenzaamheid ervaren. We hebben het hier niet over alleen zijn, er is niets mis met alleen zijn (integendeel zelfs). We willen eenzaamheid helpen bestrijden door vreemden samen te brengen in een leuke omgeving zonder waardeoordeel.

paint and wine amsterdam

Waarom schilderen in het donker

We willen mensen helpen om nieuwe relaties aan te gaan en dat is gewoon veel makkelijker tijdens het schilderen. En al helemaal in een intieme donkere omgeving waar je ook nog eens een glas wijn geserveerd krijgt. De nieuwe connecties kunnen voor een avondje zijn, of een heel leven. Beide zijn prima.

Paint en sip vrijgezellenfeest

Een leuke tijd voor iedereen

Zowel nieuwe mensen ontmoeten als iets compleet nieuws doen (schilderen, in het donker) kan zenuwslopend zijn. Met de juiste begeleiding van onze host en kunstenaar zorgen we ervoor dat eventuele zenuwen worden weggenomen en dat het een super positieve ervaring wordt! Voor echt iedereen.

painting in the dark

Solo-friendly

We houden altijd reservetickets achter voor mensen die cool genoeg zijn om alleen naar een van onze evenementen te komen. Ja, zelfs als een evenement uitverkocht lijkt. Dus als je je ooit eenzaam voelt en iets wilt doen, stuur ons dan een berichtje en we zorgen dat je een ticket krijgt! Tijdens het evenement word je samen met anderen aan een tafel geplaatst en liggen er altijd kaarten met ijsbrekers voor het geval je die nodig hebt! 

Pain en sip amsterdam

Mark. 26.

“Deze activiteit ga je sowieso leuk vinden – gratis drankjes en een groep mensen die probeert een leuke avond te hebben!”

Schilderen in het donker

Jessica.
29.

“Dit was mijn eerste keer schilderen sinds de kleuterschool en ik vond het geweldig! Gezelllig en behulpzaam personeel, muziek en sfeer”

Veelgestelde vragen

Ja, dat moet je doen!

We hebben zelfs altijd nog wat reservetickets achter de hand voor coole mensen die alleen willen komen, stuur ons gewoon een berichtje en we regelen het (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt te zijn).

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder waarde oordeel. Dingen alleen doen is daar een groot onderdeel van!

Rembrandt van Wine is een avondje uit die bestaat uit schilderen, sippen, mensen ontmoeten en plezier maken.

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, of je nu alleen komt of met een groepje.

Rembrandt van Wine is zeker geen gewoon avondje uit, het wordt er een om nooit te vergeten. Kom het eens proberen!

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groepen organiseren.
Stuur ons een e-mail op
info@rembrandtvanwine.nl
met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep kunnen regelen!

Bekijk onze FAQ-pagina waar we nog meer veelgestelde vragen beantwoorden. Kun je het antwoord nog steeds niet vinden? Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Meer paint en sip

Paint en sip

De leukste paint en sips in Amsterdam

Op zoek naar een leuke paint en sip in Amsterdam maar weet je niet welke je moet kiezen? Dit zijn 5 super leuke (en misschien wel de leukste) sip en paints in Amsterdam!