Sip en Paint in het Donker

Binnenkort ook in Rotterdam

Schilderworkshop

Solo-friendly

In het donker

Rotterdam

Video afspelen over paint and wine amsterdam

Rembrandt van Wine komt naar Rotterdam

We zijn nog niet in Rotterdam, maar zeer binnenkort wel. Rembrandt van Wine is niet zomaar een paint en sip, dit is een schilderervaring volledig in het donker. Een bewezen concept in Amsterdam, nu binnenkort ook om de hoek voor iedereen in Rotterdam!

paint and drink amsterdam

2 uur schilderen en wijn drinken

Er is een kunstenaar aanwezig bij de sip en paint om je te helpen een meesterwerk te schilderen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, inclusief een schort zodat je mooie kleren schoon blijven.  

paint en sip amsterdam

De sip in sip en paint

Alle drankjes zijn van het huis, of je nu liever witte of rode wijn drinkt, frisdrank of heerlijk Rotterdams kraanwater. Onze gastheer zorgt ervoor dat je glas nooit lang leeg blijft.

paint and sip amsterdam

Mission solo

Als je je ooit eenzaam voelt en iets wilt doen, stuur ons dan een berichtje en wij zorgen voor een kaartje (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt). De nieuwe connecties kunnen een nacht duren, of een leven lang. Beide zijn prima.

Pain en sip amsterdam

Mark. 26.

“Deze activiteit ga je sowieso leuk vinden – gratis drankjes en een groep mensen die probeert een leuke avond te hebben!”

Schilderen in het donker

Jessica.
29.

“Dit was mijn eerste keer schilderen sinds de kleuterschool en ik vond het geweldig! Gezelllig en behulpzaam personeel, muziek en sfeer”

Sip en paint Rotterdam info

2 uur lang

Drankjes van ons

38,50

Zeer binnenkort!

Rotterdamse Q's schilderen en drinken

Ja, dat moet je doen!

We hebben zelfs altijd nog wat reservetickets achter de hand voor coole mensen die alleen willen komen, stuur ons gewoon een berichtje en we regelen het (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt te zijn).

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder waarde oordeel. Dingen alleen doen is daar een groot onderdeel van!

Nog niet, maar we gaan binnenkort open! Blijf op de hoogte.

Rembrandt van Wine is een avondje uit die bestaat uit schilderen, sippen, mensen ontmoeten en plezier maken.

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, of je nu alleen komt of met een groepje.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle paint en sip: Schilderbenodigdheden, canvas, ervaren schilder voor tips, muziek en een heleboel plezier.

Ohja, alle drankjes zijn op onze rekening.

Alle niveaus zijn welkom bij de Rembrandt van Wine schildersessies.

Onze schilder is er om je bij elke stap op weg te helpen, of het nu je eerste keer is of dat je Rembrandt heet en je je wilt richten op het verder ontwikkelen van een specifieke schildertechniek.

Je hoeft echter niet naar onze schilder te luisteren, je kunt ook je creatieve geest omarmen en lekker op je eigen manier schilderen. Het is aan jou!

Meestal zowel Engels als Nederlands.

De meeste van onze host en kunstenaars spreken beide talen vloeiend en afhankelijk van de groep zullen de instructies gegeven worden in beide of in één van de talen. Een enkele keer spreekt een host of kunstenaar wel alleen Engels, dan zal er logischerwijs minder Nederlands gesproken worden.

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groep organiseren. Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep in gang zetten!

Bekijk onze FAQ-pagina waar we nog meer veelgestelde vragen beantwoorden. Kun je het antwoord nog steeds niet vinden? Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Wil je nu al schilderen?