5 Procent korting voor wie solo komt met code “missionsolo”

Paint en sip
agenda

Passen deze evenementen niet in je agenda?

We informeren onze mailinglijst altijd als eerste over nieuwe data en tijden. Meld je aan en mis niets!

Als je solo mee wilt doen, kun je ons altijd een bericht sturen en dan kunnen we waarschijnlijk wel een kaartje voor je regelen (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt).

Veelgestelde vragen

Ja, dat moet je doen!

We hebben zelfs altijd nog wat reservetickets achter de hand voor coole mensen die alleen willen komen, stuur ons gewoon een berichtje en we regelen het (zelfs als een evenement uitverkocht lijkt te zijn).

Bij Rembrandt van Wine draait alles om plezier hebben, uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren in een omgeving zonder oordelen. Solo naar een evenement komen maakt daar een groot deel van uit.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle paint en sip: Schilderbenodigdheden, canvas, ervaren schilder voor tips, muziek en een heleboel plezier.

Ohja, alle drankjes zijn op onze rekening.

We informeren altijd eerst onze e-maillijst en daarna onze Instagram-volgers wanneer we nieuwe data online publiceren. Zorg ervoor dat je ons daar volgt en schrijf je in op de e-maillijst als je op de hoogte wilt blijven.

Als je al zeker weet op welke datum je in de toekomst wilt komen, kun je ons ook een e-mail sturen op info@rembrandtvanwine.nl en dan zorgen we ervoor dat we een plekje voor je reserveren!

Nee, we bieden geen restituties aan.

Als je niet kunt komen op de datum waarvoor je een kaartje had, bieden we je de mogelijkheid om gratis je kaartje te ruilen voor een andere datum.

Houd er rekening mee dat we deze service alleen tot 5 dagen van tevoren aanbieden, omdat het anders voor ons onmogelijk kan zijn om je ticket opnieuw te verkopen.

Als je er binnen 5 dagen voor het evenement achter komt dat je niet kunt, bieden we je aan om de namen op de tickets gratis te wijzigen, zodat je iemand anders blij kunt maken met een avondje Rembrandt van Wine.

Ja, dit kan!

Er zijn twee opties: of je koopt zoveel kaartjes als je groep nodig heeft voor een van de avonden via onze paint en sip evenementenkalender.

We kunnen ook een privé-evenement voor jou en je groep organiseren. Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl met de grootte van je groep, de datum en andere belangrijke details en wij zorgen ervoor dat we iets super speciaals voor jou en je groep in gang zetten!

Bekijk onze FAQ-pagina waar we nog meer veelgestelde vragen beantwoorden. Kun je het antwoord nog steeds niet vinden? Stuur ons een e-mail op info@rembrandtvanwine.nl.

Kaartje plezier nodig? Naar boven!